Top moderne workwear til mænd

“Så trækker vi i arbejdstøjet!? Vi kender denne replik fra det politiske liv, hvor der også tales om ?maskinrummet? og ?værktøjer?, selvom politikerne kun yderst sjældent får olie på fingrene. Det er nok lidt komisk, men vi tilgiver dem. Det er de færreste af os, der bliver svinet til på jobbet, i vore dage, så pyt med at politikerne lige kører metaforen lidt langt en gang imellem. Og hvis vi snakker om beklædning, så er arbejdstøjet jo også blevet modetøj i vores tid.

Tøjet fra carhartt er arbejdstøj, der i den grad er kommet på mode, og har været det i generationer. Workwear er en tøjstil, der appellerer, ikke bare til unge, men også modne mænd. Men det er ikke altid man ser det på byggepladserne. Faktisk ses dette lækre arbejdstøj lige så ofte på gangene i de store reklamebureauer eller mediehuse. Man ser carhartt arbejdstøj, hvor modebevidste cool typer færdes, for workwear er trendy as hell. Og det forstår man når man ser kollektionerne.

Den ægte vare

Men tøj fra carhartt er faktisk ægte uforfalsket arbejdstøj, og brandet har rødder helt tilbage til 1889, hvor Hamilton Carhartt begyndte at lave arbejdstøj til jernbanearbejderne i Detroit. Her kom der hurtigt gang i salget og så har det ellers gået slag i slag lige siden. Kollektionerne bliver jævnligt fornyet og ført up to date. Af dygtige folk, skulle man tro, for det er ret imponerende som dette carhartt har formået at følge med tiden.

Du kan klæde dig på fra inderst til yderst med det lækre tøj fra carhartt. Og du kan finde et flot udvalg af dette legendariske workwear hos quint.dk. Der er virkelig meget cool tøj at vælge imellem, alt sammen i virkelig god kvalitet og meget lækkert design. Alt fra jakker og bukser til sweatshirts og undertøj.

Arbejdermode er ikke nyt

At dyrke det fede arbejdstøj er ikke på nogen måder nyt. Cowboybukserne kom således ind i modeverden for næsten hundrede år siden. Og en del af det tøj vi går med i dag har rødder tilbage til arbejdstøjet. Den høje kvalitet, pasformen og robustheden er blot en af mange grunde til dets succes.