Plant påskeliljer fra havecentret og få den skønneste forårshave?

Vinteren er mørk og kold og blæsende. Man lever en stor del af livet inden døre i denne tid. Man kan sagtens have det hyggeligt, også i den mørke tid, men mange af os længes alligevel mod foråret hvor lyset vender tilbage og alting springer ud på ny. Foråret er en favorittid for mange. Det er her det hele vågner igen, og det er her påsken falder. Den store fest for håbet falder godt sammen med naturens genopvågning efter den lange dvale i de mørke måneder.

Påskeliljer er nogle af de første rigtige forårsbebudere. Påskeliljer er for mange synonym med foråret og håbet om bedre og lysere tider. Hvis man er så heldig at være haveejer, så er det en god ide at plante masser af Påskeliljer, så man kan nyde disse skønne, duftende forårsblomster i fuldt flor, når de blomstrer. De er skønne at se på, med deres trompetformede blomster, og de dufter noget så skønt af forår, så man bliver helt glad i låget. Og så er de nemme at plante og passe.

En stor familie

Påskeliljer kommer ud af narcis-familien, der rummer et utal af underarter. ?Bridal Crown? er en af de mest populære. De smukke, råhvide, fyldte blomster udsender en himmelsk duft, der gør det til en fryd at komme ud i haven. De er også skønne at plukke og tage ind i stuen, hvor de vil være en fryd for øjet og næsen. I denne familie finder vi også pinseliljen, der har en kortere blomst og blomstrer senere. Men kønne og skønne er de alla sammen. Man kan købe dem i potter og lægge løgene i jorden efter afblomstring. Så kommer de igen år efter år.

Køb den på nettet

Hos plantorama.dk velkommes foråret altid med masser af Påskeliljer. I denne webshop kan du købe disse skønne blomster og have dem stående i krukker ved hoveddøren, og også inden døre, hvor de vil sprede glæde med deres skønne trompeter og herlige duft. Du kan naturligvis også købe løg, som du kan sætte i jorden og forberede næste forårs komme.