Pift badeværelsesstilen op med Vipp

Badeværelset er et af de rum, man faktisk bruger en hel del tid på, hver eneste dag. Man tænker måske ikke så meget over indretningen i dette rum, men faktisk er der meget, man kan gøre, så det bliver personligt og hyggeligt. Om morgenen er det typisk det første rum, man bruger tid i, og derfor må det gerne være lidt hyggeligt indrettet. For badeværelser kan til tider være lidt kedelige og fremstå meget kolde. Derfor kan det gøre meget, hvis man pifter indretningen lidt op der.

Når et badeværelse skal indrettes, er det ikke altid lige til. Mange badeværelser har nemlig klinker eller vægfliser, og derfor har man ofte ikke den samme mulighed for ophæng, som var det en andet rum. Men bare det, at man måske nøje udvælger eksempelvis en bademåtte, eller en toiletspand, kan give et flot look til badeværelset eller toilettet.

Vipp ? dansk design

Er du til rene linjer, og flot dansk design i hjemmet, så bør du eventuelt tjekke Vipp produkterne ud på johannesfog.dk. Hos denne forhandler, kan man finde Vipp produkter til forskellige formål. Vipp designer blandt andet flotte pedalspande, som kan fås i flere farver. Derudover kan man også fuldende stilen med blandt andet en flot toiletbørste, samt toiletrulleholder.

Et stort udvalg af Vipp produkter

På hjemmesiden johannesfog.dk, kan man finde meget mere udstyr til badeværelset og toilettet. For eksempel forhandles der både bruseskrabere, men også hylder til badeværelset. Er det spejle til badeværelset eller spotlys man jagter, så kan man med fordel tjekke Vipp udvalget ud.

Vipp til køkkenet

Vipp designer også produkter til køkkenet. For eksempel kan man både købe salt og peber sæt og brødkasse. Det er altså ikke bare badeværelset og toilettet, som kan pyntes med de fede varer fra det danske mærke, Vipp. Man kan jo køre hele stilen og dermed udvide den til køkkenet.

Vil du vide mere om brandet?

Hvis du gerne vil vide mere omkring det danske brand og deres produkter, så kan du læse meget mere på hjemmesiden johannesfog.dk. Her kan du desuden også finde et stort udvalg af andre lækre brands og produkter til boligen.