Køb elcykel med den rigtige motor online

Mange mennesker drømmer om at få taget sig sammen til at tage cyklen på arbejde hver morgen. Det er almindeligt kendt, at der er god motion at hente, når man cykler til og fra jobbet. De daglige cykelture giver mere energi og hjernen klarer op, så man er klar til at fokusere, når man møder på arbejde. Der er så mange plusser ved at cykle til og fra jobbet. Men mange synes, det er hårdt at trampe i pedalerne, især i blæsevejr. Med en elcykel får du god hjælp til det.

En elcykel centermotor er nok at foretrække for de fleste, når valget skal falde på, hvilken type træk man skal have på sin elcykel. Hvis man skal køre til og fra jobbet, og måske på ture ind imellem, så er en elcykel centermotor formentlig den bedste løsning. Den trækker ved pedalerne, som driver baghjulet og giver dermed den største hjælp, når du skal frem på to hjul igennem trafikken, skoven eller ad de solbeskinnede markveje. Men der er andre typer at vælge, hvis man synes.

Elmotorens placering

Som sagt er en elcykel centermotor placeret ved pedalerne og hjælper godt med at trække der. Men elmotoren kan også være en frontmotor, der trækker på forhjulet. Det er som regel den billigste løsning og passer godt til kortere eller middellange ture. Man kan også vælge en elcykel med baghjulsmotor. Den er en rigtig god hjælp og giver et dejligt skub, men levner ikke plads til fodbremse og eventuelt indvendigt gear. Her er en elcykel centermotor et godt kompromis, fordi den både giver det gode skub, og samtidigt giver mulighed for fodbremse og indvendigt gear.

Find din elcykel på nettet

Med cykelkram.dk har du en vaskeægte cykelhandler på nettet. Her kan du finde masser af information om elcykler og hvilke typer, der egner sig bedst til hvilke formål. Du kan naturligvis skrive og ringe og få råd og vejledning, og har du spørgsmål, så er der kyndige folk til at svare. Når man skal købe elcykel, så er det vigtigt, at det bliver den rigtige type og model.