En muskuløs luksusbil fra Mercedes

At vægte køreglæden og komforten højt er vel egentlig naturligt nok, for den, der elsker at køre bil, og helst vil have det bedste. At kræve manøvredygtighed og råstyrke, selv i vanskeligt terræn, i forening med det luksuriøse, det er også til at forstå. Men det er ikke altid lige let at får disse ting til at passe sammen. Der skal dygtigt ingeniørarbejde til og designere med store kompetencer. Det har man hos Mercedes, og her har man også udviklet en bil, der opfylder begge krav.

En mercedes gle er noget af det ypperste du kan få, indenfor SUV-genren. En mercedes gle er en klatremaskine og en luksuriøs langtursbil i en og samme model. Oven i købet i et super sporty design, der oser af muskelkraft og lækker luksus. Så hvis man drømmer om denne kombination, så er mercedes gle måske det bedste bud på markedet. Her er kræfter nok til det hele, og samtidigt en kabine, hvor du og dine passagerer sidder mageligt og godt hele vejen – også den bumpede.

Stor komfort og masser af plads

I en mercedes gle har du plads nok til hele familien og alt den bagage I har brug for. Denne rummelige bil kan snildt have jer alle sammen plus bagage til en længere tur i sommerhuset eller sydpå til de lunere himmelstrøg. Og man sidder så godt i kabinen, at man knapp nok mærker hvor længe man har kørt. Der er uhørt høj komfort i en mercedes gle.

Her er tale om en bil, der er lige så lækker at køre på de store flersporede motorveje som på de knoldede skovveje og hjulspor. Med denne bil behøver du ikke gå af vejen for noget. En mercedes gle kan holde til det hele, uden at du behøver at gå på kompromis med komforten.

En sikker vinder

Sikkerheden i denne sporty SUV er helt i top. Flere systemer ombord kan hjælpe med at forudse farlige situationer, og dæmpe hastigheden, hvis det spidser til. Du får realtime advarsler på skærmen, og hjælp til at reagere. Bilen er spækket med ny teknologi og sikkerhedsudstyr.