Elsker du at synge?

Der findes stadig mennesker, der står ud af sengen om morgenen med en sang på læberne. Som synger sig igennem forberedelserne til morgenmaden. De smukke vers fremføres mens brødet skæres og smøres, og det flotte omkvæd basuneres ud mens kaffen hældes på. Sådanne mennesker er ofte glade mennesker, og ikke alle er i humør til glade, syngende mennesker om morgenen. Som mener at sang skal foregå ved bestemte lejligheder.

Uanset hvilken slags menneske man er, så er højskolesangbogen rar at have i huset. For i højskolesangbogen finder du de allerdejligste sange samlet, gamle som nye, og man kan altid finde én at synge. Lige meget om der så er en lejlighed eller hvad. Det behøver ikke at være om morgenen. Du kan også finde sange i højskolesangbogen, som kan synges ved aftensmaden. Ligesom du kan finde sange til tril alle begivenheder i højskolesangbogen.

Syng med familien

Mange har en bog med børnesange. Den anskaffede de da de fik børn, så de altid kunne finde en sang at synge med børnene. Man behøver ikke at være barn for at synge med på sangene fra højskolesangbogen. I højskolesangbogen finder du også dybe, eksistentielle voksensange, men de kan stadig synge sammen. Det er hyggeligt at synge sammen med familien, også når børnene er blev store.

Man føler sig sammen på en anden måde, når man synger sammen. Sang giver sammenhold. Det opdagede de for længst i højskolebevægelsen. Og heldigvis har de lavet en samling af fantastiske sange i højskolesangbogen. Sange, der holder. Sange, der rører ved noget. Det er guld værd at synge fra højskolesangbogen. Det er en bog, der egner sig til fællesskab.

En sang om dagen

En god sang er som en vitaminpille. Det er muligvis ikke bevist, men de fleste er vist enige om at det er sundt at synge. Og endnu sundere at synge sammen med andre. Med højskolesangbogen har du et opslagsværk med de allerbedste sange. Tag det frem, når familien er samlet. Læs i højskolesangbogen hvis du er alene og leder efter trøstende ord. Find en sang i højskolesangbogen og syng den med en ven. Det er meget givende.

Mest populære