Dét kan tøj gøre for din popularitet

Generelt kan vi som mennesker godt lide, at andre mennesker kan lide os. Det gælder både som børn og som voksne. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi altid gerne vil være de mest populære i klassen, men det føles godt at få et kompliment eller gøre et godt indtryk. Og selvom det kan lyde lidt overfladisk, at tøj kan gøre dig populær, så er der alligevel noget om det. Det handler nemlig om, hvordan man fremstiller sig selv.

Mærker som Ralph Lauren forstår, at den måde, man pakker sin krop ind på, og det tøj man vælger at klæde sig i, kan gøre indtryk. Det kan både gøre indtryk på andre, og det kan påvirke den, der bærer tøjet. Derfor er det altså ikke helt underordnet, hvilken trøje eller hvilke par bukser man vælger at hive ud af klædeskabet om morgenen. Den måde, man klæder sig på, kan i en vis grad have betydning for de relationer, man potentielt kan danne sig.

Til jobsamtalen

Tænk over situationer, hvor du har været på vej til en jobsamtale; du har sandsynligvis stået foran skabet og vurderet en ekstra gang, hvilket sæt tøj du skulle smide på kroppen. Om man har et skarpt jakkesæt fra Ralph Lauren på eller en afslappet polo og et par shorts, kan gøre forskellen i forhold til, om man giver et positivt eller negativt førstehåndsindtryk.

Til daten

Ligesom til en jobsamtale er det også vigtigt, hvordan man fremstiller sig selv på en date; specielt hvis det er første gang, man ser hinanden. Her kan den første scanning af hinanden være med til at afgøre, om man er imponeret nok til fortsætte daten, eller om man er tilbøjelig til at afbryde den før tid. Så det kan betale sig at tage sin pæneste Ralph Lauren trøje på, inden man begiver sig ud på daten.

For din egen skyld

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt, at man klæder sig pænt på for sin egen skyld og ikke kun for andres. Det vigtigste er nemlig, at man selv har det godt og får selvtillid af at gå i for eksempel Ralph Lauren tøj.